s.064

Kinesiske CAV er kjent for rimelige produkter som gir bøttevis av valuta for pengene. Men hva når de lanserer en forsterker til 18.000 kroner? Klarer de fremdeles å måle muskler med de veletablerte produsentene?

Hvis du roter litt rundt på diverse hi-fi-nettfora, er du garantert å støte på en hel del tråder rundt produktene til CAV. En relativt stor kinesisk elektronikkprodusent, hvis produkter selges over en lav sko på de mange internettbutikkene der ute. Også i Norge.

Deres rimelige produkter kan utfordre mer kostbare saker fra de veletablerte merkene. Men hva så når de putter dyre komponenter innunder et gigantisk panser, og ender opp med en massiv forsterker på 33 kilo, 23 cm høy og 46 cm dyp, til en prislapp på hele 18.000 kroner?

Flere kjente merker lager meget vellydende forsterkere til 15-20.000 kroner, som yter dyre high-end-høyttalere rettferdighet i godt monn. Klarer CAV å gi dem alle fingeren?

Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.