Kompaktkamera

FujiFilm Instax Mini 90 heter det snertne lommekameraet, som skriver ut bildene dine, akkurat som gamle dagers Polaroid-kameraer.
forfatter

Enn så lenge skal kameraet bare selges i østen. Med innebygget fotoskriver er Mini 90 Neoclassic et moderne digitalkamera, hvor man kan velge å dele digitale bilder eller papirkopier. Akkurat som i et Polaroid-kamera, kan bildene skrives ut like etter at de er tatt.

Fujis Instax-kameraer har hatt en dedikert fanskare lenge, men Mini 90 ser mer seriøs ut enn foregående modeller.

Fuji Instax mini 90

Kameraet har et objektiv med brennvidde på 60mm og f12 som største blenderåpning, korteste lukkertid på 1/400s, makromodus og mulighet for dobbelteksponering. En utskrift tar cirka et minutt, og bildene er 6 x 4,5 cm store.

Omregnet til norske kroner, koster Mini 90 en tusenlapp, men det er usikkert om kameraet kommer til Europa i det hele tatt. Det lanseres i USA våret 2014, og det kan alltids bety at det blir tigjengelig også her omtrent på samme tid.

Fuji instant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.