Foto:

Canon har fornyet sine kompaktkameraer, og lansert sitt første IXUS med pekeskjerm.

Canon IXUS 200 IS som kommer i et utvalg farger, ser ikke så ny ut, designet har vi sett før, men ikke pekeskjermen. 200 IS er det første IXUS med pekeskjerm, en 3 tommer stor skjerm i 16:9 bredformat, men så kan det også ta opp video i 720/30fps HD-kvalitet.
Ellers har kameraet en 12,1 megapiksel bildebrikke, og 5 x zoom fra 24mm vidvinkel, kombinert med optisk bildestabilisator.

Pekeskjermen kan brukes til å betjene nesten alle funksjoner, i tillegg har kameraet vanlige knapper for de mest brukte funksjonene, og bildevisning er like elegang som på en iPhone: Man bare drar fingeren over skjermen for å bla gjennom bildene på minnekortet.
Det har også hint & tips hvor man kan få forklaring – på norsk – til hva de ulike innstillingene gjør i praksis med bildene dine.

IXUS 120 IS er en mer kompakt modell, med HD-video og en mindre 2,7-tommers skjerm uten berøringsfølsomhet, men 200 IS har likevel 4 x zoom fra 28mm med optisk bildestabilisator og er bare 20 mm tykt.
IXUS 200 IS er i butikkene i september til 3.499 kroner, mens IXUS 120 IS vil koste 3.529 kroner – også det tilgjengelig i september.
Les mer om Canons nye IXUS-modeller her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.