Apps

Det finnes et stort antall apper for bilderedigering, men merkelig nok har Apples iPhoto aldri vært tilgjengelig for iPad eller IPhone. Det er den nå.
forfatter

iPhoto er kanskje best på iPad, siden skjermen er større enn på iPhone. Og sannsynligvis enda bedre på den nye iPad-en med den skarpere retinaskjermen, hvor også fargegjengivelsen er forbedret. For ikke å glemme kameraet, som garantert er bedre enn på iPad 2.

Med iPhoto for iPad, får man enkel bilderedigering, kombinert med autoforbedring av bilder, som for eksempel fjerning av røde øyne.

Men det er også mulig å gjøre manuelle justeringer av fargebalanse, fargemetning, eksponering, oppskarping og bruke predefinerte pensler for å gjøre mer detaljerte endringer.

I tillegg er det lagt inn kreative filtre, som graderte gråfilter, vintage, tilt-shift og eget sorthvittfilter.

Man kan også lage gallerier med bildetekster, som man kan dele med venner og kjente.

iPhoto for iPad og iPhone, koster 35 kroner, og kan lastes ned fra App Store nå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.