iPhone-kameraet er i butikkene

Skrevet av / 19.10.15 - 13:13
iPhone-kameraet er i butikkene

Selv om mange klarer seg fint med kameraet på mobilen, er det mange som foretrekker et ordentlig kamera når de skal fotografere. DxO mener de har et kompakt alternativ som leverer bildekvalitet på nivå med systemkameraer. Som er et knøttlite kamera som plugges i Lightning-kontakten på en iPhone.

Som vi har skrevet tidligere, tas bildene  med DxO-kameraet mens mobilskjermen brukes til instillinger, redigering, og deling av bilder.
DxO ONE - 3-4 front view translucent background IIKameraet i DxO One bruker samme type 1-tommers, 20.2-megapiksler bildebrikke som Sony RX100III, og har en 32mm vidvinkel med lysstyrke f1,8.
Det spesielle med DxOs kamera, er at man ta bildene i SuperRAW-format. Da tar kameraet fire bilder i rask rekkefølge, og legger dataene sammen for å redusere bildestøy. Det har også opp til 1/8000s lukkertid, ISO-følsomhet opp til 51200, og du kan selv styre lukker og blender manuelt, om du vil.

Kameraet er i salg nå i Norden, til 5.990 kr. Da følger det med programvare fra DxO Optics. Pro Elite Edition til 2000 kr og DxO Elite Filmpack til 1300 kr, følger med gratis som et introduksjonstilbud til de første som kjøper et DxO One.

DxO ONE - connected 3-4 front view translucent background

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top