Kompaktkamera

Så langt har Instagram-kameraet bare vært et festlig rykte, men nå skal det settes i produksjon med 3G og innebygget printer!
forfatter

Hvis man skal tro Socialmatic, og det skal man – det er tross alt de som har kommet med ideen, blir kameraet en realitet om noen måneder. Kameraet som har fått formfaktoren til app-ikonet Instagram bruker, kjører på Android operativsystem, og har innebygget 3G-støtte slik at man kan laste opp bilder på Facebook eller Instragram, via mobilnettet.

Det skal produseres av Polaroid, visstnok, og får en innebygget skriver som kan lage fysiske kopier av bildene dine.

Big_pol2

På baksiden sitter en 4,3-t0mmers pekeskjerm, og innebygget er 16 eller 32 GB lagringsminne, men man kan utvide med et SD-kort når man trenger mer plass.

Det skal også få LED-blits, optisk zoom, og komme i en wi-fi og Bluetooth-variant uten 3G, for de som klarer seg med et trådløst nettverk.

03_Socialmatic_00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.