Nyhet

Ilford Sprite 35-II filmkamera

Billig inngangsbillett til analog fotografering.
forfatter

En gang var engangskameraet det eneste kameraet mange tok bilder med. Det kunne man raske med seg fra et stativ ved siden av kassen på den lokale bensinstasjonen, og sende hele kameraet inn når filmen var ferdig eksponert.

Bruk og kast-kameraer er ikke særlig miljøvennlig, men Ilford Sprite 35-II løser det problemet ved å være et kamera man kan bruke om og om igjen.

Det tar vanlig 35-film, som er lett tilgjengelig mange steder bortsett fra på bensinstasjoner, og er like enkelt å bruke som et engangskamera.

En 31mm vidvinkel med lysstyrke f9, med fast fokusavstand, ingen innstillinger, skal gjøre det enkelt og morsomt å fotografere analogt.

Kameraet har innebygget blits også, og koster bare 579 kr, pluss film.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.