TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

HP-skriver med nettilkobling

Med denne multiskriveren trenger man ikke PC for å skrive ut fra internett, den kobler seg nemlig på nett selv.

forfatter
Publisert 26.06.09 - 07:47

HP Photosmart Premium har 4,33-tommers berøringskjerm i bredformat, som man kan navigere i nettinnhold med, velge utskriftsformat opp til A4-størrelse, velge skanning, kopiering, faks og skrive ut rett fra valgte nettsider.
Nettitlgangen er begrenset til de nettapplikasjonene man har på skriveren, fordi skriveren trenger et eget utskriftsprogram for hvert enkelt nettsted for å lage perfekte utskrifter. Slike programmer kan lastes ned fra HP Apps Studio, men skriveren kommer allerede installert med skriverapplikasjoner for USA Today, Google, Fandango, Coupons.com, DreamWorks Animation, Nickelodeon, Web Sudoku and Weathernews, Inc, og de som har, kan skrive ut fra SnapFish-kontoen sin på TouchSmart-skriveren. Som ikke er tilgjengelig på det norske markedet før i 2010, forhåpentlig med skriverapplikasjoner for populære norske nettsteder som vg.no, dagbladet.no med flere.
TouchSmart-skriveren kan også skrive ut fra en iPhone eller iPod Touch med HP iPrint Photo installert.
HP Norge

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
GH6: Spinnvilt videokamera som også tar bilder Endelig har GH5 fått sin erstatter. Panasonic Lumix GH6 er et blodtrimmet videokamera i stillbildeforkledning.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend