Search
Generic filters

Her får du 16 kameraer

Hvorfor, kan man spørre seg. Men svaret fra Light er at det merkelige L16-kameraet er bedre på oppløsning og fotografering i lite lys, enn om det bare hadde et vanlig kamera innebygget.

Det lille lommekameraet har 16 kameraer innebygget, spredt ut over fronten, og de kan kombineres til et kompsittbilde med hele 52 megapiksler oppløsning, i følge Light i Palo Alto, California.

De 16 kameraene med 13 Mp hver, er satt sammen av fem 35mm moduler, fem 70mm og seks 150mm moduler med speil på baksiden som vinkler lyset til bildebrikkene.

Light-L16-2

Det har en 5-tommers pekeskjerm med alle kontroller på og kjører Android OS. Det kan også ta opp video i 4K-kvalitet, og det er mulig å velge fokuspunktet etter at bildet er tatt.

Kameaet er også vanntett i den forstand at det tåler regn og kan skylles under rennende vann, og har innebygget GPS, Wi-Fi, 128 GB internlagring, HDR-opptak, og totone LED-blits for mer naturlig blitslys.

Light L16 koster 1700 dollar og er tilgjengelig på Lights nettsider i november. De som bestiller på forhånd slipper unna med 1300 dollar.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.