Search
Generic filters

Her er Android-kameraet

Nikon Coolpix S800c er det første kameraet som kombinerer trådløs tilkobling med Android, og ligner derfor på en smartmobil, bare med et mye bedre kamera.

Trådløse kameraer er det nye. Alle har snart minst en modell med trådløs tilkobling, men Nikon er først med Android operativsystem. Som definitivt ligner på det man er vant til fra nettbrett og mobiltelefoner med Android.

Kameraet som ellers har en 16 megapiksler bildebrikke, 10 x zoom på 25-250mm, og optisk bildestabilisator, har en 3,5-tommers OLED pekeskjerm på baksiden.

S800c kjører Android 2.3 og lar deg laste opp bilder og filmsnutter til Facebook, YouTube og andre nettmedier, når man er i nærheten av et trådløst nettverk. Kameraet har ikke 3G innebygget, så man er avhengig av wi-fi for at det skal fungere.

Men det kan kommunisere med en smartmobil, som kan laste opp bilder fra S800c, til hvor det skal være.

 

Ellers fungerer kameraet omtrent som en mobil med Android, med tilgang til appbutikken Google Play, og samme brukervennlighet som en Android-mobil.

Batteritiden er sørgelige 140 bilder, på en god dag før lading.

Kameraet er i salg fra 27. september, i sølv, sort, hvitt eller rødt, og er priset til 3.390 kroner.

Fra pressemeldingen om Coolpix S800c:


Del din verden: koble enkelt til Internet via Wi-Fi. Last opp bilder og filmer til sosiale medier og nettsider for bilder, eller overfør bilder direkte til smarttelefon eller nettbrett.

myPicturetown.com: se på bildegalleriet ditt selv om du ikke er tilkoblet Internett. Et program på kameraet lar deg koble direkte til Nikons Internett-baserte bildelagringstjeneste.

Innebygd GPS: registrer nøyaktig hvor du tok bildet (lengdegrad og breddegrad) som en «geotag» i opptaksinformasjonen (Exif). Kompatibel med alle Google-programmer som krever GPS.

Full HD (1080p) film med stereolyd: enkelt å fange livet i bevegelse. Du kan bruke 10x zoom med autofokus når du filmer, og med filminnstillingen HS kan du filme i sakte film eller rask film med opptakshastigheter på opptil 240 bps (VGA).

Bildestabilisator med objektivforskyvning: Takket være Nikons automatiske bildestabilisator som kompenserer kamerabevegelser i sanntid, kan du alltid regne med skarpe bilder og stødige filmer.

Registrering av bevegelsesuskarphet: høy lysfølsomhet (opptil ISO 3200) reduserer faren for uskarphet i svakt lys. Bildestabilisatoren kompenserer bevegelser i kamera og motiv. BSS (valg av beste bilde) velger det skarpeste av opptil 10 bilder tatt i kontinuerlig serie.

Baksidebelyst HDR gir detaljrike bilder av motiver med høy kontrast.

Lettvint panorama 360°/180°: panorer kameraet vertikalt eller horisontalt for å lage dynamiske panoramabilder.

Serieopptak: ta skarpere bilder av motiver i bevegelse med ca 8 b/s.

Internminne: 1,7 GB internminne for bilder og filmer og 680 MB for applikasjoner. Hvis du trenger mer plass, er kameraet kompatibelt med SD/SDHC-kort (opptil 32 GB).

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.