Foto:

Lumix FX700 har både HD-video, 14 megapiksler og et lyssterkt zoomobjektiv med 24mm vidvinkel som korteste brennvidde.

Lumix FX700 er toppmodellen i FX-serien med sine 14 megapiksler, 5 x zoom med optisk bildestabilisator fra 24mm og HD-video i AVCHD Lite-format.
FX700 er temmelig kompakt for et kamera i denne klassen, som forøvrig har en 3-tommers (7,5cm) pekeskjerm, hvor man kan betjene funksjoner, velge fokuspunkt og bla i bilder.

Med AVCHD Lite kan man ta opp video i 720 HD-kvalitet, men bruke halvparten av plassen på minnekortet, sammenlignet med en Motion JPEG videofil.
Lysstyrken på f2,2  ved 24mm brennvidde, er blant de beste i klassen, mindre imponerende er lysstyrke f5,9 på 120mm, som er på grensen for så kort telebrennvidde.
Andfre funksjoner:
•    Cosmetic Mode – kan brukes på portrettbilder hvor man kan stille inn toningen av hud (soft skin, natural skin, summer look)        og maskerer kviser og rynker slik at bildet får litt glamour-look.
•    Happy Mode – kan velges i iA (intelligent Auto-program) og tilpasser farger, fargemetning og lys for å skape mer smell i     bildene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.