Fotovesker

LowePro Pro Messenger AW er en ny serie solide skuldervesker, med fleksibel innredning, som som kommer i tre størrelser.
forfatter

Pro Messenger AW som finnes i olivengrønt, og leveres med integrert regntrekk, har fått en smart borrelåsordning kalt FlexFlap.

Borrelås kan knapt kalles diskret, men med FlexFlep kan man velge mellom best mulig feste, eller en mer stillegående variant hvor bustene er finere, og følgelig lager mindre støy når man løfter påå topplokket.

Praktisk nok har alle tre i Pro Messenger AW-serien, polstret skulderrem kombinert med bærehåndtak, noe ikke alle skuldervesker har. Merkelig nok.

De har alle plass til et nettbrett, og de polstrede veggene innvendig kan flyttes rundt for å tilpasse vesken til utstyret man skal ha med. Her vist med Pro Messenger 200 AW, den største bagen i serien.

Pro Messenger 200 AW

De tre modellene i Pro Messenger AW-serien, består av  200 AW (39x6x24cm), 180 AW (27x16x31cm) og 160 AW (27x16x24cm).

Alle tre kan tres på teleskophåndtaket til rullekofferter, og de skal allerede være i butikkhyllene.

Prisene er som følger: 1795 kr for Pro Messenger 160AW, 1995 kr for Pro Messenger 180AW, og 2195 kr for Pro Messenger 200AW.

Minstemann i serien, Pro Messenger 160AW.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.