Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Gratis nettlagring fra Canon

Med irista tilbyr Canon gratis nettlagring av bildene dine, slik at du har tilgang til dem fra alle enheter.

Skrevet av / 10.06.14 - 12:24
Gratis nettlagring fra Canon

Nettlagring er praktisk fordi man kan samle dokumenter og filer på et sted, slik at de er lett å finne fra alle enheter. Mobilen, nettbrett eller datamaskinen. Det spiller ingen rolle. Så lenge du har nettilgang, har du tilgang til filene.

Canon har jobbet lenge med et betaprosjekt kalt Project1709, hvor betatestere har hatt tilgang til bildetjenesten som nå debuterer offentlig under navnet irista.

Det er en lekkert laget nettplattform for lagring og administrering av bildene dine. Uansett hva du har tatt bildene med.

irista er laget for å være enkel å bruke, med en skikkelig søkemotor og mulighet for enkel deling av opplastede bilder. Med tilgang til bildene uansett hvor du er, skal det være lett å laste opp, laste ned, dele og administrere bildene.

» –Vi tar flere bilder på flere enheter enn noen gang før, men det er ikke alltid enkelt å glede seg over bildene når de er lagret på ulike steder, sier Trond Sliper, Produktspesialist, Consumer Imaging Group, Canon Norge.

Med irista har vi utviklet en plattform som løser dette problemet. Den er for øyeblikket den eneste tjenesten av denne typen på markedet, og den er utviklet helt og holdent etter brukernes behov og gjenspeiler mange av tilbakemeldingene vi fikk på betastadiet. irista er en uvurderlig ressurs for alle som vil ta vare på bildene sine, og tjenesten vil dessuten bli enda bedre etter hvert som vi legger til flere funksjoner.»

irista

Man kan laste opp alle slags bildefiler, også råfiler, og man kan lage så mange album man bare gidder. Eller har plass til. Tjenesten er gratis for brukere som registererer seg og velger gratisabonnentet med 10 GB lagringskapasitet. 50 og 100 GB koster fem eller 11 Euro i måneden, men da har du plass til enormt mange bilder.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top