BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Gratis nettlagring fra Canon

Med irista tilbyr Canon gratis nettlagring av bildene dine, slik at du har tilgang til dem fra alle enheter.

Nettlagring er praktisk fordi man kan samle dokumenter og filer på et sted, slik at de er lett å finne fra alle enheter. Mobilen, nettbrett eller datamaskinen. Det spiller ingen rolle. Så lenge du har nettilgang, har du tilgang til filene.

Canon har jobbet lenge med et betaprosjekt kalt Project1709, hvor betatestere har hatt tilgang til bildetjenesten som nå debuterer offentlig under navnet irista.

Det er en lekkert laget nettplattform for lagring og administrering av bildene dine. Uansett hva du har tatt bildene med.

irista er laget for å være enkel å bruke, med en skikkelig søkemotor og mulighet for enkel deling av opplastede bilder. Med tilgang til bildene uansett hvor du er, skal det være lett å laste opp, laste ned, dele og administrere bildene.

» –Vi tar flere bilder på flere enheter enn noen gang før, men det er ikke alltid enkelt å glede seg over bildene når de er lagret på ulike steder, sier Trond Sliper, Produktspesialist, Consumer Imaging Group, Canon Norge.

Med irista har vi utviklet en plattform som løser dette problemet. Den er for øyeblikket den eneste tjenesten av denne typen på markedet, og den er utviklet helt og holdent etter brukernes behov og gjenspeiler mange av tilbakemeldingene vi fikk på betastadiet. irista er en uvurderlig ressurs for alle som vil ta vare på bildene sine, og tjenesten vil dessuten bli enda bedre etter hvert som vi legger til flere funksjoner.»

irista

Man kan laste opp alle slags bildefiler, også råfiler, og man kan lage så mange album man bare gidder. Eller har plass til. Tjenesten er gratis for brukere som registererer seg og velger gratisabonnentet med 10 GB lagringskapasitet. 50 og 100 GB koster fem eller 11 Euro i måneden, men da har du plass til enormt mange bilder.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!