Search
Generic filters

Gratis nettlagring fra Canon

Med irista tilbyr Canon gratis nettlagring av bildene dine, slik at du har tilgang til dem fra alle enheter.

Nettlagring er praktisk fordi man kan samle dokumenter og filer på et sted, slik at de er lett å finne fra alle enheter. Mobilen, nettbrett eller datamaskinen. Det spiller ingen rolle. Så lenge du har nettilgang, har du tilgang til filene.

Canon har jobbet lenge med et betaprosjekt kalt Project1709, hvor betatestere har hatt tilgang til bildetjenesten som nå debuterer offentlig under navnet irista.

Det er en lekkert laget nettplattform for lagring og administrering av bildene dine. Uansett hva du har tatt bildene med.

irista er laget for å være enkel å bruke, med en skikkelig søkemotor og mulighet for enkel deling av opplastede bilder. Med tilgang til bildene uansett hvor du er, skal det være lett å laste opp, laste ned, dele og administrere bildene.

» –Vi tar flere bilder på flere enheter enn noen gang før, men det er ikke alltid enkelt å glede seg over bildene når de er lagret på ulike steder, sier Trond Sliper, Produktspesialist, Consumer Imaging Group, Canon Norge.

Med irista har vi utviklet en plattform som løser dette problemet. Den er for øyeblikket den eneste tjenesten av denne typen på markedet, og den er utviklet helt og holdent etter brukernes behov og gjenspeiler mange av tilbakemeldingene vi fikk på betastadiet. irista er en uvurderlig ressurs for alle som vil ta vare på bildene sine, og tjenesten vil dessuten bli enda bedre etter hvert som vi legger til flere funksjoner.»

irista

Man kan laste opp alle slags bildefiler, også råfiler, og man kan lage så mange album man bare gidder. Eller har plass til. Tjenesten er gratis for brukere som registererer seg og velger gratisabonnentet med 10 GB lagringskapasitet. 50 og 100 GB koster fem eller 11 Euro i måneden, men da har du plass til enormt mange bilder.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.