TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

GP Batteries Recyko Charge 10

Recyko-batteriene fra GP er de raskeste du finner.

forfatter
Publisert 13.11.21 - 09:00

Så står man der, med flate batterier, de siste man hadde og stengte butikker. Da er det bare å pakke sammen. Med mindre man har kjøpt disse.

For når selv IKEA slutter med vanlige alkaliske batterier, skal også vi gjøre det. Ladbare batterier er mer miljøvennlige, men ladetiden er fremdeles et problem for mange. Men ikke med disse, ifølge GP Batteries.

De fire AA-batteriene leveres med en lader som fyller de 1700 mAh-batteriene med 90 prosent kapasitet på bare 10 minutter. Det lar seg høre, og da er man klar til en ny runde med for eksempel en blits som fungerer igjen, eller noe annet som bruker AA-batterier.

Laderen som følger med i pakken kalt Recycko Charge 10, kan selvsagt lade andre ladbare batterier, og en liten vifte sørger for kjøling mens ladingen pågår.

Laderen med fire batterier koster 699 kr.

Men for de som ikke klarer seg med 1700 mAh eller bare fire batterier, finnes det en annen løsning.


GP Batteries D861, inneholder åtte ladbare batterier med 2000 mAh kapasitet, og en lader med plass til alle åtte. Den lader ikke like raskt som Recycko Charge 10, men med åtte batterier kan man alltid ha et sett klart når det andre settet er flatt.

Batteriene plasseres i en holder som kan lades separat fra en laptop med USB-kontakt, og hele pakken med åtte batterier koster 1499 kr.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Det råeste sportskameraet Fujifilm X-H2S er kameraet man skal ha når man trenger skarpe actionbilder.
Uforskammet lekker kamerablits Ikke la deg lure av 50-tallsdesignet.
Sony lanserer mikrofon for vlogging Mini-mikrofon for Sony-kameraer.
Kompakt og lett 24 macro og 15-30mm zoom fra Canon Rimelig optikk for Canons speilløse fullformatkameraer.
Det lille øyet på himmelen DJIs minste kameradrone er så liten at den kan fly over alt – og fortsatt avansert nok til et profesjonelt resultat.
Capture One Mobile klar for iPad Nå kan du redigere som en proff på iPad-en.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend