Nyhet

GP Batteries Recyko Charge 10

Recyko-batteriene fra GP er de raskeste du finner.
forfatter

Så står man der, med flate batterier, de siste man hadde og stengte butikker. Da er det bare å pakke sammen. Med mindre man har kjøpt disse.

For når selv IKEA slutter med vanlige alkaliske batterier, skal også vi gjøre det. Ladbare batterier er mer miljøvennlige, men ladetiden er fremdeles et problem for mange. Men ikke med disse, ifølge GP Batteries.

De fire AA-batteriene leveres med en lader som fyller de 1700 mAh-batteriene med 90 prosent kapasitet på bare 10 minutter. Det lar seg høre, og da er man klar til en ny runde med for eksempel en blits som fungerer igjen, eller noe annet som bruker AA-batterier.

Laderen som følger med i pakken kalt Recycko Charge 10, kan selvsagt lade andre ladbare batterier, og en liten vifte sørger for kjøling mens ladingen pågår.

Laderen med fire batterier koster 699 kr.

Men for de som ikke klarer seg med 1700 mAh eller bare fire batterier, finnes det en annen løsning.


GP Batteries D861, inneholder åtte ladbare batterier med 2000 mAh kapasitet, og en lader med plass til alle åtte. Den lader ikke like raskt som Recycko Charge 10, men med åtte batterier kan man alltid ha et sett klart når det andre settet er flatt.

Batteriene plasseres i en holder som kan lades separat fra en laptop med USB-kontakt, og hele pakken med åtte batterier koster 1499 kr.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.