Messe

Fotomessen på Lillestrøm, starter fredag kl 10:00, og varer til søndag ettermiddag. Der blir det ikke bare mulig å finne hyggelige priser, men også se foredrag med proffotografer, og se bilder som inspirerer.
forfatter

Fotomessen er åpen fra fredag  2. mars kl 10:00, og åpen lørdag og søndag denne helgen. Siden Fotomessen går parallelt med Reiselivsmessen på Norges Varemesse i Lillestrøm, venter man opp til 30.000 besøkende.

Besøkende kan se foredrag, tusenvis av bilder tatt av noen av de beste fotografene, og sikkert gjøre en god handel. Man kan delta i små kurs på messen, og lære mer om landskapsfotografering, bildebehandling i Photoshop, eller bryllupsfotografering. For å nevne noe.

Blant kjente fotografer som stiller ut eller holder foredrag, finner vi store navn som Hans Olav Forsang, Pål Laukli, Ziv Koren, Damian Heinisch, Benny Olsson og Tom Schandy.

Engelske Mark Cleghorn vise hvordan man lyssetter modeller med reflektorer fra Lastolite, lamper og studioblitser, og de aller fleste fotoleverandørene er på plass.

Og noen spennede debuter finner også sted på Fotomessen, så kamerainteresserte gjør lurt i å møte opp.

Åpningstider:

Fredag 2 mars: 11.00 – 19.00
Lørdag 3 mars: 10.00 – 18.00
Søndag 4 mars: 10.00 – 17.00

Billettpriser:

Voksen     kr  150,-
Barn 12-16 år, student, honnør       kr    80,-
Familiebillett    2+ 2    kr  300,-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.