Search
Generic filters

Lightroom-integrasjon på iPhone

Den nylig lanserte Lightroom-appen for iPad, kommer nå for iPhone og gir fotografen full integrasjon med Mac og iPad.

Med fem nye apper har Adobe gjort det enklere å arbeide med bildene på forskjellige enheter. Nå kan man starte på Mac-en, fortsette på iPaden og avslutte på iPhonen. Alle endringene skjer automatisk i Lightroom, slik at man kan gå tilbake til Mac-en og se det ferdige resultatet gjort på en iPhone. Bildene ligger i nettskyen som er en del av må ligge i Creative Cloud-abonnementet, slik at du kan ha tilgang til dem fra alle enheter.

Blant de fem nye appene er Photoshop Mix, som gir tilgang til avanserte Photoshop CC-verktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction.I tillegg kommer Adobe Line som er verdens første iPad-app for presisjonstegning, mens Adobe Sketch er en app for frihåndstegning.

Adobe Ink

Med en ny elektronisk penn kalt Adobe Ink, og en linjal kalt Adobe Slide, kan man tegne og designe direkte på iPad-skjermen.

Adobe Ink er en tresidet digital penn i aluminium som vist på bildet over, mens Adobe Slide er en digital linjal som åpner for presisjonstegning. Begge produktene slippes først i USA og forventes å bli tilgjengelig i de nordiske landene på et senere tidspunkt.

Adobe apper:

  • Adobe Sketch er en app for frihåndstegning som gir designere og andre kreative mulighet til å tegne inspirasjonsskisser som de kan dele og få tilbakemeldinger på fra andre i sitt nettverk – der og da.
  • Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, og kombinerer organisk tegning med perfekte rette linjer, franske kurver og vakre former, gjerne i perspektiv.
  • Photoshop Mix gir tilgang til avanserte redigeringsverktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction via iPad. Appen kan åpne, eksportere og synkronisere Photoshop-filer, individuelle lag fra PSD’er og filer fra Lightroom Mobile.
  •  Lightroom for iPhone gir enkel og effektiv tilgang til egne bilder – uansett hvor man befinner seg. Samtidig er Adobe Voice, som nylig ble lansert for iPad, nå blitt synkronisert med Lightroom..
  • Creative Cloud for iPad og iPhone er en ny app som gir Creative Cloud-medlemmer mulighet til å administrere sine filer, aktiva og mye mer via mobile enheter.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.