Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Lightroom-integrasjon på iPhone

Den nylig lanserte Lightroom-appen for iPad, kommer nå for iPhone og gir fotografen full integrasjon med Mac og iPad.

Skrevet av / 19.06.14 - 15:48
Lightroom-integrasjon på iPhone

Med fem nye apper har Adobe gjort det enklere å arbeide med bildene på forskjellige enheter. Nå kan man starte på Mac-en, fortsette på iPaden og avslutte på iPhonen. Alle endringene skjer automatisk i Lightroom, slik at man kan gå tilbake til Mac-en og se det ferdige resultatet gjort på en iPhone. Bildene ligger i nettskyen som er en del av må ligge i Creative Cloud-abonnementet, slik at du kan ha tilgang til dem fra alle enheter.

Blant de fem nye appene er Photoshop Mix, som gir tilgang til avanserte Photoshop CC-verktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction.I tillegg kommer Adobe Line som er verdens første iPad-app for presisjonstegning, mens Adobe Sketch er en app for frihåndstegning.

Adobe Ink

Med en ny elektronisk penn kalt Adobe Ink, og en linjal kalt Adobe Slide, kan man tegne og designe direkte på iPad-skjermen.

Adobe Ink er en tresidet digital penn i aluminium som vist på bildet over, mens Adobe Slide er en digital linjal som åpner for presisjonstegning. Begge produktene slippes først i USA og forventes å bli tilgjengelig i de nordiske landene på et senere tidspunkt.

Adobe apper:

  • Adobe Sketch er en app for frihåndstegning som gir designere og andre kreative mulighet til å tegne inspirasjonsskisser som de kan dele og få tilbakemeldinger på fra andre i sitt nettverk – der og da.
  • Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, og kombinerer organisk tegning med perfekte rette linjer, franske kurver og vakre former, gjerne i perspektiv.
  • Photoshop Mix gir tilgang til avanserte redigeringsverktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction via iPad. Appen kan åpne, eksportere og synkronisere Photoshop-filer, individuelle lag fra PSD’er og filer fra Lightroom Mobile.
  •  Lightroom for iPhone gir enkel og effektiv tilgang til egne bilder – uansett hvor man befinner seg. Samtidig er Adobe Voice, som nylig ble lansert for iPad, nå blitt synkronisert med Lightroom..
  • Creative Cloud for iPad og iPhone er en ny app som gir Creative Cloud-medlemmer mulighet til å administrere sine filer, aktiva og mye mer via mobile enheter.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top