Foto:

Med FujiFilm Real 3D W1 kan man fotografere i 3D og vise 3D-bildene på den medfølgende bilderammen som støtter FinePix Real 3D System.

Kameraet som er i salg fra oktober til 9.000 kroner, er verdens første tredimensjonale kamera som kan ta 3D-bilder man kan se på uten spesielle briller. 3D Wi som kameraet kalles, har to CCD-bildebrikker bak hvert sitt objektv som tar bilder i en stereoskopisk forskyvning, slik at de to bildene som smeltes sammen til ett, agr ulik informasjon for å skape 3D-effekten.
Bildene kan redigeres i kameraet som i følge FujiFilm har mindre 3D-effekt på lange brennvidder (tele) og mye på makro hvor objektet kommer veldig nært de to Fujinon-objektivene.

Man kan også ta helt normale 2D-fotografier, med begge objektiver, og senere legge dem sammen for å skape unike effekter, i følge FujiFilm.
Det medfølger en tilpasset 8-tommers skjerm, FinePix Real 3D V1, som kan vise 3D-bilder rett fra minnekortet. En fjernkontroll følger også med, slik at man kan bla i 3D-bilder og velge mellom opp til 20 forskjellige lysbildemoduser på skjermen med 800 x 600 punkters oppløsning.

FujiFilm som lenge har vært spesialister på utskrift, lanserer også en tjeneste hvor man kan få bildene sine på spesielle 3D-utskrifter, og samlet i album.
Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.