Foto:

Med FujiFilm Real 3D W1 kan man fotografere i 3D og vise 3D-bildene på den medfølgende bilderammen som støtter FinePix Real 3D System.

Kameraet som er i salg fra oktober til 9.000 kroner, er verdens første tredimensjonale kamera som kan ta 3D-bilder man kan se på uten spesielle briller. 3D Wi som kameraet kalles, har to CCD-bildebrikker bak hvert sitt objektv som tar bilder i en stereoskopisk forskyvning, slik at de to bildene som smeltes sammen til ett, agr ulik informasjon for å skape 3D-effekten.
Bildene kan redigeres i kameraet som i følge FujiFilm har mindre 3D-effekt på lange brennvidder (tele) og mye på makro hvor objektet kommer veldig nært de to Fujinon-objektivene.

Man kan også ta helt normale 2D-fotografier, med begge objektiver, og senere legge dem sammen for å skape unike effekter, i følge FujiFilm.
Det medfølger en tilpasset 8-tommers skjerm, FinePix Real 3D V1, som kan vise 3D-bilder rett fra minnekortet. En fjernkontroll følger også med, slik at man kan bla i 3D-bilder og velge mellom opp til 20 forskjellige lysbildemoduser på skjermen med 800 x 600 punkters oppløsning.

FujiFilm som lenge har vært spesialister på utskrift, lanserer også en tjeneste hvor man kan få bildene sine på spesielle 3D-utskrifter, og samlet i album.
Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.