Nyhet

Fujifilm instax mini 40

Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
forfatter

Bare for å gjøre forvirringen komplett, så er Fujifilm instax mini 40 en redesign av den allerede eksisterende mini-utgaven blant Fujifilms øyeblikkskameraer.

Som betyr at under det klassiske retrodesignet, befinner seg et instantkamera med en 35mm brennvidde, fullautomatisk eksponering, innebygget blits, og et bittelite selfie-speil ved siden av linsen.

Det er et veldig enkelt kamera med gjennomsiktsøker, og en fiffig funksjon for å ta nærbilder. Bare trekk forsiktig i linsen når kameraet er på for å kunne ta nærbilder.

 

Sammen med kameraet som er priset til 999 kr, lanseres det også en ny filmvariant, “contact sheet“, hvor rammen rundt ligner på de gamle kontaktarkene man ofte lagde av filmstriper.

De kommer i en pakke på 10 som koster 11o kr, og utvider utvalget av instantfilm til instax-serien.

Kameraet og filmpakken, kan kjøpes fra 21. april.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.