Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Fujifilm Instax Mini 12 i farger

Løser et kjent problem.

Skrevet av / 17.03.23 - 10:21
Fujifilm Instax Mini 12 i farger

Fujifilm Instax Mini 12 er en oppdatert versjon som løser et problem mange slike kameraer har. Problemet oppstår når man vil ta et nærbilde av noe.

Det er nemlig slik at når man kikker i søkeren og flytter kameraet nærmere motivet, så oppstår en forskyvning – en parallaksefeil, som gjør at bildene ikke printes med eksakt samme utsnitt som man så i søkeren.

På Fujifilm Instax Mini 12 kompenserer søkeren for forskyvningen som oppstår, når man vrir objektivet til makroinnstillingen.

Foto Fujifilm

Kameraet er på vei ut til butikkene, i flere farger, og bruker Fujifilm Instax Mini film, som gir bilder i hendig kredittkortstørrelse. Det har innebygget blits, automatisk eksponering, en nærgrense på 30 cm, og bruker vanlige AA batterier.

Prisen er oppgitt til 999 kroner.

 

 

 

Årets beste kameraer 2022-2023

Før du velger nytt kamera

For å finne det rette kameraet, må man definere hva det primært skal brukes til.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top