Nyhet

Fujifilm Instax Link WIDE gir deg større bilder

Print fra mobilen i større format
forfatter

De små lommeprinterne er populære tilskudd til mobilen, og med Instax Link Wide kan man printe større bilder. Lommeprinteren bruker de samme Instax Wide-arkene som Fujifilms Instax-kameraer, som måler 6,2 x 9,9 cm.

Med et ladbart batteri kan printeren tas med i lomma, og når man vil ha en utskrift, tar det cirka 12 sekunder fra bildet er overført med Bluetooth fra mobilen, til bildet er ferdig printet. Deretter tar det halvannet minutt før bildet er ferdig fremkalt.

Man kan også lage en utskrift med QR-kode, som kan brukes til geotagging, åpne en nettside, eller spille av en innspilt lyd på mobilen.

Det finnes også en app, hvor man kan redigere bildene før utskrift, og velge blant 30 filtre, sette sammen en kollasj, legge til tekst,  klistremerker og ulike rammer.

Instax Link Wide kan også brukes med Instax Wide-film med sort kant, og printeren som er tilgjengelig i hvitt eller brungrått, koster 1500 kr.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.