Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

FujiFilm FinePix HS10 med 30 x zoom

Her er FujiFilms lengstrekkede kamera. Med 30 x zoom rekker HS10 fra 24 til 720mm brennvidde, og med en stor bildebrikke er det håp om at bildekvaliteten sitter som en kule også.

FujiFilm har pakket det meste inn i FinePix HS10. Foruten 30 x zoom med lysstyrke f2.8.5.6, har de klemt inn en 10 megapiksler CMOS bildebikke, 10 bilder per sekund skuddhastighet i full oppløsning, full 1080p HD-videoopptak med stereolyd, og ikke minst Super High Speed filmopptak på 1000 fps. Så raskt at man kan lage sømløse og flimrefrie slow-motion opptak.
HS10 er kameraet for de som vil ha alt på ett sted, og slippe å drasse med seg ekstrautstyr. Det kan lagre bilder i både råformat og JPEG-filer, og ahr en 3-tommers vippeskjerm, men leveres med en pakke alkaliske AA-batterier i stedet for lader til 4.300 kroner.

For de som liker konseptet, men klarer seg med kortere zoom, kan S2500HD være et interessant alternativ. Det koster 2.200 kroner, halvparten altså, og har 18 x zoom fra 28mm vidvinkel.
Det finnes to enklere utgaver av samme type kamera. S1800HD og S1600HD, men sistnevnte har “bare” 15 x zoom, med alle tre kan ta opp video i 720p HD-kvalitet.
Les mer om FujiFilms ultrazoommodeller her.

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.