Search
Generic filters

FujiFilm FinePix HS10 med 30 x zoom

Her er FujiFilms lengstrekkede kamera. Med 30 x zoom rekker HS10 fra 24 til 720mm brennvidde, og med en stor bildebrikke er det håp om at bildekvaliteten sitter som en kule også.

FujiFilm har pakket det meste inn i FinePix HS10. Foruten 30 x zoom med lysstyrke f2.8.5.6, har de klemt inn en 10 megapiksler CMOS bildebikke, 10 bilder per sekund skuddhastighet i full oppløsning, full 1080p HD-videoopptak med stereolyd, og ikke minst Super High Speed filmopptak på 1000 fps. Så raskt at man kan lage sømløse og flimrefrie slow-motion opptak.
HS10 er kameraet for de som vil ha alt på ett sted, og slippe å drasse med seg ekstrautstyr. Det kan lagre bilder i både råformat og JPEG-filer, og ahr en 3-tommers vippeskjerm, men leveres med en pakke alkaliske AA-batterier i stedet for lader til 4.300 kroner.

For de som liker konseptet, men klarer seg med kortere zoom, kan S2500HD være et interessant alternativ. Det koster 2.200 kroner, halvparten altså, og har 18 x zoom fra 28mm vidvinkel.
Det finnes to enklere utgaver av samme type kamera. S1800HD og S1600HD, men sistnevnte har «bare» 15 x zoom, med alle tre kan ta opp video i 720p HD-kvalitet.
Les mer om FujiFilms ultrazoommodeller her.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.