Photokina 2010:

Denne uken går årets store fotomesse i Køln av stabelen. Lyd & Bilde skal rapportere fra Photokina 2010 hele uken, og de ferskeste nyhetene og trendene får du her.

De fleste av nyhetene er sluppet allerede og blant de mange kameraene som allerede er annonsert, er det foruten spennende kompakter som Canon Powershot G12 og Nikon P7000, også speilrelfekskameraer eller hybridkameraer.
Samsung NX100 er deres andre hybridkamera, og en mer kompakt utgave av NX10, mens Canon EOS 60D, Nikon D3100, D7000, Olympus E-5, Pentax K-r og Sony Alpha A55 og A33, er blant de mest interessante speilrefleksene.
Flere nyheter vil bli annonsert de kommende dagene, og vi rapporterer fortløpende fra messeområdet om de mest interssante av dem, og ser litt på trender og teknologi der det finnes.
Photokina 2010 varer fra 20. til 26. september, og er Europas største fotomesse. Den arrangeres annen hvert år, og er bransjens største begivenhet. Hvor lanseringstakten er høy og de besøkende sist gang messen ble arrangert, kom opp i 169.000, og 1.300 utstillere fra hele verden viser det siste av det siste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.