Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Første proffkompakt fra Samsung

Samsung EX1 er et spennende nytt kamera for alle som vi ha mest mulig av speilrefleksens egenskaper i et lommekamera. Proffkompakten EX1 skal slåss med Panasonic Lumix LX3 og Canon Powershot G11 og S90.

Samsung EX1 har et rått objektiv med hele f1.8 som største blenderåpning, og en 3 x zoom fra 24 til 72mm, med f2.4 (!) som største blenderåpning på tele.
Kameraet bruker en 1/1,7 tommers CCD bildebrikke på 10 megapiksler, og har en 3-tommers – vipp og vribar – AMOLED-skjerm av den typen vi stadig skryter av. På grunn av innsynsvinkelen og den fremragende fargegjengivelsen.

EX1 kan dessverre bare ta opp video i 480 VGA-format, men viktigere for kameraets målgruppe er nok det omfattende utstyrsnivået. Fra blitsskoen i tillegg til innebygget blits, og muligheten for full eksponeringskontroll og råfilopptak.
Samsung EX1 er i butikkene i april, til 3.795 kroner.

Samsung

Mega-Pixels

10 mega-pixels

Annonse

Optical Zoom

3x optical zoom / ultra-wide 24mm

Annonse

LCD Size

3.0” swiveling AMOLED

Lens

Schneider KREUZNACH
The Bright f/1.8 lens on a compact camera

Movie Mode

640×480 @30fps / H.264

Size

114.3mmx63.2mmx29.2mm

Annonse
forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.