Fototilbehør

EyeFi var det første trådløse minnekortet. Nå kommer EyeFi Mobi, som lover enklere og raskere overføring til mobilen.
forfatter

Eller nettbrettet. Trådløse minnekort kan brukes av de fleste kameraer, og er perfekt for alle som har kameraer uten innebygget wifi. EyeFi Mobi – i 8 eller 16 GB-versjoner, lover å være mye raskere enn den forrige generasjonen. Mobi kan dessuten overføre bilder direkte til mobilen eller nettbrettet, uten for mye knot.

Hvis man kobler mobilen og minnekortet trådløst sammen først, lastes bildene automatisk opp til bildealbumet i mobilen. Som da er klar til redigering og deling på nett.

Enkelt og greit. EyeFi Mobi bør være i butikkene i sommer, priser er ikke kjent, men de pleier ikke å være dyre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.