Foto:

Canons toppmodell har gjennomgått noen forandringer som skal gi bedre skannekvalitet av fotografier og samtidig gjøre det enkelt å skanne.

Med den nye CanoScan 9000F skal fotografer som behøver å skanne både papirbilder og negativer – eller diaspositiver – kunne skanne i ekstrem høy oppløsning og med 48-bits fargedybde, som er mye nærmere det fargespekteren øyet ser enn de fleste flatskannere.
Den har en ny filmadapter om man sammenligner med forgjengeren 8800F, som vi testet i fjor, og kan skanne vanlig 35mm film og mellomformatfilm.
Canon har beholdt den raske oppvarmingstiden, og den har automatisk skanning av dokumenter, som skannes og lastes direkte opp til datamaskinen med ett tastatrykk. Og kan lagres som PDF-er eller vedlegg til eposter.
Den har naturligvis Canons  Film Automatic Retouching and Enhancement (FARE) som fjerner støv og riper på filmen ved hjelp av infrarødt lys finner feilene og deretter korrigeres av skanneren, som koster 2.599 kroner og er i salg 15 juni.

Fra pressemeldingen:

·       Høy kvalitet – 9 600 x 9 600 dpi*; 48 bits fargedybde
·       Høy skannehastighet for bilder og dokumenter: A4, 300 dpi på ca. 7 sek; ingen oppvarming
·       Hastighet filmskanning: 35mm, 1 200 dpi på ca. 18 sek.
·       Filmkompatibilitet – adapter for 12x35mm filmstriper, 4x35mm monterte lysbilder, 120-format (maks. 6 x 22 cm)
·       Funksjoner – automatisk skanning til PC, e-post, kopi eller PDF
·       Automatisk bildeforbedring – FARE for automatisk fjerning av støv og riper; lager gode skanninger av skadede originaler
·       Rask tilgang via 7 EZ-direktetaster
·       Brukervennlighet – Auto Photo Fix II og Auto Document Fix
·       Programvare – SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements, MP Navigator EX, ArcSoft PhotoStudio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.