Fototilbehør

Med det helautomatiske kamerastativet Soloshot trenger du ingen kameramann. Den passer på opptaket for deg slik at du kan gjøre andre tiing.
forfatter

For eksempel kan du filme deg selv mens du øver på golfsvingen, eller driver med andre ting som du ønsker å dokumentere med video. Soloshot koster 3600 kr, og er en motorisert modul som sitter på kamerastativet, og følger dine bevegelser. Det kan brukes av alle, og er også egnet til å filme idrettsutøvere, eller andre som driver repetetiv trening.

Det betyr at Soloshot passer fint for idrettslag, skoler, men også til privat bruk. Hvor man trenger en automatisert kameramann.

Soloshot dame som soler seg

Alle kameraer og videokameraer kan brukes, og vintersportsutøvere kan trene på backflip eller 360 og se opptaket senere. Når man starter Soloshot følger det bevegelsene dine fra 15 til 600 meter unna stativet. Soloshot kan rotere med maksimalt 40 grader pr. sekund, som rekker fint til actionfylte hendelser.

I følge Soloshot har man testet følgefunksjonen på en bil som kjørte i 250 km/t.

Det innebyggede batteriet varer i drøye fem timer, og en LED-lampe lyser for å vise at Soloshoot er påslått.

Kameraet kan låses fast til stativer, og stativet kan låses fast til et fast objekt i nærheten via en låsekabel.

Les mer om Soloshot her.

Annonse

SOLOSHOT med kamera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også