Search
Generic filters

Fire kompakte Sigma-objektiver

Med Sigmas nye objektiver vokser utvalget av kvalitetsoptikk til speilreflekser og kompakte systemkameraer.

De to Sigma-objektivene for kompakte systemkameraer, 30mm f2.8 og 19mm f2.8, har fått helt ny design, som man kan se av bildene under. 30mm f2.8 D, er svært kompakt og gir tilsvarende 60mm brennvidde på Olympus og Panasonic-kameraer, eller 45mm på Sonys NEX-kameraer. Alle sammen er kompakte systemkameraer.

Objektivet passer fint til det meste av allround, gate og reportasjefotografering, og lav vekt kombinert med kompakte mål, gjør det til en praktisk følgesvenn for reisende fotografer.

Sigma 3028

Den like kompakte 19mm f2.8 DN, som i likhet med 30mm, finnes i sort eller sølv, tilsvarer 48mm på Olympus og Panasonic-kameraer, eller 28,5mm på Sonys NEX-kameraer. Det gjør objektivet til et normalobjektiv på Olympus og Panasonic, og en godt brukbar vidvinkel på Sony NEX.

Sigma 1928

Sigmas 60mm f2.8 DN, er et nytt objektiv, ikke bare en redesign. Her er nærgrensen 50 cm og ganger man opp for beskjæringsfaktoren på Olympus, Panasonic og Sonys NEX-kameraer, tilsvarer bildevinkelen 120mm på Olympus og Panasonic-kameraer, og 90mm på Sony NEX.

Med andre ord, her snakker vi perfekt portrettbrennvidde, uansett kameraformat.

Sigma 6028

De tre Sigma-objektivene har spesielt stillegående fokusmotor sammenlignet med forgjengerne, og skal være bedre egnet til videoopptak enn tidligere.

Objekltivet aller øverst på siden, Sigma 30mm F1.4 DC for APS-C er ikke en redesign, men et helt nytt objektiv. Det leveres med bajonettfatning for Canon eller Nikon speilreflekser, og passer fint på Nikon D7000 med APS-C bildebrikke, som da gir brennvidde tilsvarende 45mm, men ikke på et Canon EOS 5D mk III eller Nikon D6, siden objektivet ikke er tilpasset speilreflekser med fullformat bildebrikke.

SIGMA 30mm F1.4 DC HSM, er meget kompakt og er 63,3 mm dypt. Sigma har også en USB-dokking på trappene, som kan brukes for å oppdatere internprogramvaren til objektivet, når det blir aktuelt.

 

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
Lukk