Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Film alt hunden ser

Fetch er en sele som fester ditt GoPro-kamera til hunden din.

GoPro-kameraet har fått enda et bruksområde. Med selen Fetch kan du nemlig feste kameraet til hunden din.

GoPro lover at selen er komfortabel, slik at hunden ikke blir plaget av å ha den på seg.

Med kameraet festet på hunden, kan du glede deg over å fange hundens hverdag på video – fra dens eget perspektiv. Enten dens favoritthobby er å jakte nabokatten, hente pinner og frisbeer, eller om det er å sniffe andre hunder i bakenden.

To festepunkter
Selen har to festepunkter for GoPro-kameraet; ett på hundens rygg, og ett under brystet, alt etter egne preferanser. Eller hvorfor ikke bruke to kameraer på én gang? Selen er laget for å tåle hard bruk, slik at hunden kan ta den med seg på svømmeturen eller når den leker i søla.

GoPro Fetch er beregnet på hunder fra 7 kilo og oppover, men det anbefales å fjerne brystfestet på mindre hunder. Selen koster rundt 60 dollar og inkluderer fester og en sikkerhetssnor, slik at kameraet ikke blir tapt for alltid i tilfelle det skulle falle av.

Annonse

Se GoPro Fetch i praksis i videoen under.

Annonse

GoPro.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.