GoPro

Fetch er en sele som fester ditt GoPro-kamera til hunden din.
forfatter

GoPro-kameraet har fått enda et bruksområde. Med selen Fetch kan du nemlig feste kameraet til hunden din.

GoPro lover at selen er komfortabel, slik at hunden ikke blir plaget av å ha den på seg.

Med kameraet festet på hunden, kan du glede deg over å fange hundens hverdag på video – fra dens eget perspektiv. Enten dens favoritthobby er å jakte nabokatten, hente pinner og frisbeer, eller om det er å sniffe andre hunder i bakenden.

To festepunkter
Selen har to festepunkter for GoPro-kameraet; ett på hundens rygg, og ett under brystet, alt etter egne preferanser. Eller hvorfor ikke bruke to kameraer på én gang? Selen er laget for å tåle hard bruk, slik at hunden kan ta den med seg på svømmeturen eller når den leker i søla.

GoPro Fetch er beregnet på hunder fra 7 kilo og oppover, men det anbefales å fjerne brystfestet på mindre hunder. Selen koster rundt 60 dollar og inkluderer fester og en sikkerhetssnor, slik at kameraet ikke blir tapt for alltid i tilfelle det skulle falle av.

Se GoPro Fetch i praksis i videoen under.

GoPro.com

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også