Nyhet

Festlig analogt feriekamera

Ta fotograferingen under vann - med analog film.
forfatter

Analog-spesialisten Lomography har tatt for seg undervannskameraene, og laget sin egen analoge variant, med film selvsagt.

Analogue Aqua bruker 35mm film, og her har Lomography et stort utvalgt, som man kan leke seg med. Det finnes sorthvitt-film, en Colour Negative 400 som er en 400 ISO-film med old school analog-karakter, og en nye LomoChrome Purple. Som legger en lett bleket fiolett tone på bildene.

Det enkle kameraet leveres med et vanntett hus i plast, som holder tett ned til 10m, og kommer med 27-bilders rull av nevnte LomoChrome Purple og en rull av Colour Negative 400, i en pakke som koster drøye 400 kr.

I motsetning til engangskameraer, kan Analogue Aqua gjengbrukes ved bare å sette inn ny film. En 31mm vidvinkel med blender f9 og fiksfokuse fra 1 meter, gjør det veldig enkelt å bruke. Lukkertiden er låst til 1/120s, men det har innebygget blits for å lyse opp motivet.

Kameraet vil bli tilgjengelig i blått og fiolett i løpet av mai, og ser slik ut i butikkene:

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.