nyhet

Favorittkameraet vårt blir nytt

Panasonic Lumix LX100 II får en etterlengtet oppgradering.
forfatter

Det lille LX100 har lenge vært blant våre favoritter. Lite, lett og med utmerket ytelse. Som en lyssterk 24-75mm zoom med f1,7, en multiformat bildebrikke og 4K-videoopptak.

Nå, fire år etterpå, kommer LX100 II.

Her er alt som var bra med forgjengeren beholdt, men kameraet har fått en ny 21,77 Mp bildebrikke med en effektiv oppløsning på 17 Mp i 4:3-format.

(Foto: Produsenten)

Bildebrikken er ikke én tommer, som er vanlig på high-end kompakter, men den over halvannen ganger større micro four thirds-brikken vi kjenner fra Panasonics systemkameraer.

(Foto: Produsenten)

Kameraet har pekeskjerm, 11 bilder/s skuddtakt, en ny søker og skjerm med bedre oppløsning, og selvsagt 4K-video og 4K/30fps-foto.

L Monochrome D er lagt til i filmstiler, for de som vil ha mer dynamikk i sorthvittbildene.

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.