Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Epson forbedrer sin beste fotoskriver

Den ser ut som en A3-skriver, men Epson Stylus Pro 3880 er en fullblods A2-skriver med Epsons beste pigmentblekk.

Skriveren ligner veldig på Stylus Pro 3800 som vi testet i 2007. Arvtageren Stylus Pro 3880 er ikke noe større, knapt 70 cm bred, men har fått fjerde generasjon av Epsons UltraChrome K3 med Vivid Magenta pigmentert blekk, som skal gi enda bedre fotokvalitet.
Stylus Pro 3880 skal ytterligere forbedre sorthvitt-utskrifter og man kan veksle mellom fotosort og mattsort blekk for å tilpasse skriveren til sorthvitt-utskrifter.
Epson sier i pressemeldingen at 3880 ogsåskal ha full fargeekthet etter cirka 30 minutter.
Stylus Pro 3880 er i salg fra 1. oktober til13.995 kroner, og en test følger.
Epson Norge

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.