Gadgets

Actionkameraer gir tøffe videobilder - men gjerne elendig lyd. Det er historie med SportsMyk.
forfatter

Det later til at markedet er umettelig på actionkameraer. De selges i stadig økende tempo, og YouTube florerer med videoer fra førstepersonperspektiv. Mange av videoene er knalltøffe, men lyden på de fleste er begredelige greier, med unntak av de som er kamuflert med musikkspor i redigering.

Forutsatt at actionkameraet har inngang for ekstern mikrofon, lar dette seg nå enkelt fikse med den rimelige SportsMyk-mikrofonen.

SportsMyk

Mikrofonen festes enkelt på hjelmen eller direkte på kroppen. Den lave vekten på 26 gram gjør den knapt merkbar vil vi tro, og dermed er det bare å kommentere live, med langt bedre lydkvalitet enn du får fra kameraets innebygde mikrofon. Dermed får man en ny dimensjon til denne typer filmer.

Mikrofonen kan monteres i flere ulike posisjoner for ulike aktiviteter, som for eksmpel:

BMX og action-sykling
Motorsport
Ridning
Snø-sport
Skateboard
Fjellklatring
Fallskjermhopping

SportsMyk er tilgjengelig nå, og koster veiledende 499 kroner.

focusnordic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.