Bilderedigering

Med nye funksjoner og et ryddigere grensesnitt, skal Adobe Elements 11 være både mer anvendelig og enklere å bruke.
forfatter

Bilde- og videoredigering er høyaktuelt i disse tider. Hvor millarder av folks bilder og tusenvis med video skal gjennom redigering, før de lastes opp eller skrives ut.

Adobes Elements pakke, med Photoshop Elements for bilderedigering, og Premiere Elements for videoredigering, har gjennogått en synlig oppgradering.

Blant annet finnes det flere automatiserte funksjoner i Premiere Elements 11, og i likhet med Photoshop Elements 11, har det fått et mye mer oversiktelig og selvforklarende grensesnitt på skjermen.

I Photoshop Elements 11 er det lagt inn flere hurtigfikser, som med et museklikk kan forbedre bilder som er under- eller overeksponerte, uskarpe eller blasse.

Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster 1547 kr, men man kan kjøpe Photoshop Elements 11 eller Premiere Elements 11 separat, for 860 kroner.

30 dagers prøveversjon av Photoshop Elements 11 kan lastes ned her.

Annonse

Mens 30 dagers prøveversjon av Premiere Elements 11 kan lastes ned her.

Se nyhetene i Photoshop Elements 11 her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også