Search
Generic filters

Enda bedre actionkameraer fra GoPro

GoPro dobler kraften i sine Hero3 actionkameraer, og kan plassere dem helt i tet.

GoPro har krympet sine Hero-kameraer. Actiomkameraene i Hero3-familen er 30 prosent mindre og 25 prosent lettere enn Hero2. Men prosesseringskraften er doblet, for enda bedre bilder, spesielt under raske bevegeler. Hero3: Black Edition er det mest avanserte GoPro-kameraet noensinne.

Hero3: Black Edition er liten og enkel, med et kamerahus som er vanntett ned til 60 meter.

Oppløsning
Oppløsningene er valgbare mellom 720p/60fps, 1080p/60fps og helt opp til 1440p/48fps (1440p = 2560 x 1440 piksler). Faktisk går den enda lenger, helt opp til 4K, men da bare med 12 fps. Så det spørs om man kan bruke det til noe særlig. Stillbilder med 12 megapikslers oppløsning fikser derimot kameraet, da inntil 30 bilder i sekundet! Uten lyd.

Hero3: Black Edition markedsføres som verdens mest allsidige kamera, med innebygd Wi-Fi (fjernkontroll medfølger) og støtte for GoPro App for iPhone og iPad.

Bruksområder
Kameraet er myntet på folk som ønsker å filme i ekstreme omgivelser. Bruk som hjelmkamera når du kjører motorsykkel eller bil, sykler eller står slalåm nedover fjellsiden! Fest på tuppen av surfebrettet, eller ta med deg når du dykker.

response.no
gopro.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.