Search
Generic filters

Ekstremt rått Panasonic-kamera

Sjekk denne. Panasonic Lumix FZ200 har 24 x zoom med 600mm tele. Ikke nok med det, lysstyrke på 2.8 fra 25 til 600mm er rett og slett imponerende.

Lumix FZ200 ligner et speilreflekskamera, men er utstyrt med et rått 25-600mm zoomobjektiv, som har oppsiktsvekkende f2.8 i lysstyrke. Over hele zoomområdet! Objektivet som kalles Leica DC Vario-Elmarit, ender i en MOS-bildebrikke på 12,1 megapiksler, som styres av en ny  Venus Engine bildeprosessor.

Om ikke 600mm tele rekker til å fange ville dyr i LCD-søkeren, kan man bruke kameraets såkalte inteliggente 48x zoom, som dobler rekkevidden til 1200mm.

Kameraet er utstyrt med mikrofoninngang og tar opp video i full 1080/50p HD-kvalitet, og med lynrask aut0fokus skal man kunne følge motivets bevegelser. Det er også mulig å ta seriebilder i 12 bps, eller video opp til 120 fps, for avspilling i sømløs slow motion.

FZ200 har en 7,6 cm svingbar LCD-skjerm, men ikke av pekeskjermtypen, men det har en elektronisk LCD-søker på 1,32 Mp oppløsning, blitssko, full manuell eksponeringskontroll, intelligent eksponeringsautomatikk, og et rikholdig utvalg funksjoner, for fotografer som ønsker kontroll.

Og et anvendelig kamera som nær sagt kan brukes til alt mulig.

Kameraet er i butikkene i august, prisen er ikke kjent.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker