Kompaktkamera

Nikon har sluppet fire superzoomkameraer, det råeste med hele 60 x zoom på 24-1440 mm!
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis man er interessert i villmarksliv, reiser, sport eller action, kan Nikon Coolpix P600 være kameraet man skal ha. Det har vanvittig mye zoom på 24-1440mm, som betyr at du både kan få med hele fjellet på landskapsbilder og zoome inn på ørnen som sitter flere kilometer unna.

P600_BK_top_on_t

P600 har 16 megapiksler, elektronisk søker, vippeskjerm og wifi for trådløs bildeoverføring, men det har også manuell eksponeringskontroll. For de gangene du vil ta styringen selv.

Det har også focus peaking – fokusmarkering, som gjør det lettere å stille fokus manuelt fordi de fokuserte områdene markeres med lysende felter der motivet er i fokus.

P600_BK_LCD_3

Det skyter bilder i serieopptak opptil 7 bilder/s slik at du får tatt en rask bildeserie i det ørna letter fra treet.

P600 koster 4290 kr, men det finnes en enkere versjon kalt P530 til 3290 kr, som har 42 x zoom på 24-1000mm. Ikke verst det heller.
P530_frt34l_on

DForetrekker man i stedet et lommekamera, har Nikon to modeller å tilby. Coolpix S9700 med 30 x zoom på 25-750mm,  GPS og wifi, til 3290 kr, og det litt enklere S9600 med 22 x zoom, til 2490 kr.

S9700_RD_frt34r_SLup

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?