Search
Generic filters

Du kan vinne alt dette

Hvis du melder deg på Tamrons online-konkurrranse, kan du vinne fotoutstyr for 50.000 kr.

Objektivprodusentet Tamron, har satt i gang andre sesong av sitt online-spill. Tamron Island heter det, og der får man muligheten til å vinne premier for opp til 50.000 kr.

For å delta må man klikke seg inn på tamron-island.se, og starte spillet. Som går ut på å sanke poent gjennom å fotografere dyr som dukker opp og forsvinner, og da er man med i trekningen om fete premier.

Førstepremien er temmelig fet, oog inneholder et Nikon D800 kamerahus, Tamron SP 24-70mm f2.8 zoom, Tamron SP 70-300mm zoom, Metz 58-AF blits, Lowepro Pro Messenger 200 kamerabag og et SanDisk SDHC Extreme Pro 64GB minnekort.

Andrerpremien er et Pentax Optio WG-2 (les testen her), tredjepremie en Lowepro Flipside Sport 15L kamerasekk, og fjerdepremie er et Gorillapod SLR zoom kamerastativ.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.