Konkurranse

Hvis du melder deg på Tamrons online-konkurrranse, kan du vinne fotoutstyr for 50.000 kr.
forfatter

Objektivprodusentet Tamron, har satt i gang andre sesong av sitt online-spill. Tamron Island heter det, og der får man muligheten til å vinne premier for opp til 50.000 kr.

For å delta må man klikke seg inn på tamron-island.se, og starte spillet. Som går ut på å sanke poent gjennom å fotografere dyr som dukker opp og forsvinner, og da er man med i trekningen om fete premier.

Førstepremien er temmelig fet, oog inneholder et Nikon D800 kamerahus, Tamron SP 24-70mm f2.8 zoom, Tamron SP 70-300mm zoom, Metz 58-AF blits, Lowepro Pro Messenger 200 kamerabag og et SanDisk SDHC Extreme Pro 64GB minnekort.

Andrerpremien er et Pentax Optio WG-2 (les testen her), tredjepremie en Lowepro Flipside Sport 15L kamerasekk, og fjerdepremie er et Gorillapod SLR zoom kamerastativ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: