Fototilbehør

Med Fujifilms Signature-service kan man få ny farge og tekstur på kamerahuset
forfatter

Kameraer skal være sorte, til nød grå, men for de som liker farger er Fujifilms Signature-service mitt i blinken. Ulempen er at servicen Fujifilm tilbyr, foreløpig bare gjelder for kunder i Storbritannia.

Tjenesten som koster 130 Pund, eller 100 Pund ekstra om du kjøper et nytt kamera, gir deg valget mellom ulike farger og teksturer på kameraet. X Signature-servicen gjelder X10, X20, X100, X-Pro1 og X-E1. Men den kommer også til X-E2 og X100S på et senere tidspunkt.
Fujifilm XPRO1 Signature service

Som man kan se av eksempelet med X-Pro1, finnes det flere farger og teksturer, men man kan ikke gjøre dette selv. Kameraet må leveres inn til et serviceverksted om man skal gjøre dette med et kamera man allerede har.

Foreløpig vet vi ikke om X Signature-servicen kommer til Norden.

Se mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også