Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

DJI Mavic 3 i en enklere versjon

Ny utgave av Mavic 3 uten teleobjektivet.

Skrevet av / 04.11.22 - 09:00
DJI Mavic 3 i en enklere versjon

DJI Mavic 3 Classic er kort fortalt en enklere utgave av Mavic 3, bare uten teleobjektivet. Det har den samme 4/3 CMOS 20 Mp bildebrikken som vi kjenner fra testen av Mavic 3, og kommer i tilsvarende utstyrsversjoner.

Det er også den første dronen som har det nye C1-sertifikatet, som gjør det mulig å bruke dronen i den nye A1 Open Category, i henholdt det nye europeiske droneregulativet. Man må altså ha et A1-sertifikat for å fly Mavic 3 Classic.

Classic kan brukes med de eksisterende håndkontrollerne DJI RC Pro, DJI RC og DJI RC-N1, og det kan fly i 43 minutter på en batteriladning.

DJI Mavic 3 Classic og Cine. Foto: DJI

Kameraet kan ta opp video i 5.1K/50fps, 4K/60fps eller 1080p/60fps-kvalitet med enten H.264 eller H.265-kodeker, i 10-bis D-Log. Det kan også ta opp sakte film i 4K/120fps eller 1080p/200fps, og man kan ta stillbilder med 20 megapiksler og lagre dem som 12-bits RAW-filer.

Mavic 3 Classic med RC Pro fjernkontroll. Foto: DJI

Classic-versjonen har de samme sikkerhetsfunksjonene som resten av Mavic 3-serien, med åtte visuelle sensorer som unngår hindringer, og all overføring av video er kryptert.

RC-N1 fjernkontroll. Foto: DJI

Mavic 3 Classic selges som kun drone til 16499 kr, men også med lader og DJI RC-N1 kontrollen til 17499 kr, og med den mer avanserte RC-kontrolleren med innebygd skjerm, til 18999 kr.

DJI Mavic 3 Fly More Kit. Foto: DJI

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Flaggskip med bedre kamera

DJI Mavic 3 er kameradronen for viderekomne med høye kvalitetskrav.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Enestående lydkvalitet

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Scroll to Top