Search
Generic filters

3D kikkert med HD-video

Sjekk denne. Sony-kikkerten ser ut som en militærrekvisitt fra filmen Avatar, og er avansert nok til at det hadde vært troverdig. For her kan man ta opp video i full HD-kvalitet, og i 3D om man vil!

Sony DEV-5 har hele 20 x zoom (5,4x i 3D), det skulle rekke enten man spionerer på naboen kone som man ikke har fellingstillatelse til, eller ser etter ville dyr man har fellingstillatelse til. Kikkerten har optisk bildestabilisator, slik et man har et stødig bilde i okularene, selv om man er skjelven på hendene.

Den kan selvfølgelig kobles tv-en, gjerne en med 3D, slik at man kan vise opptakene eller stillbildene, som kan lagres med opp til 7,1 megapiksler oppløsning.

Kikkerten bruker to CMOS-bildebrikker, plassert bak hver sitt objektiv – et for hvert øye – som har en kraftig lysåpning (blender) på f/1.8-3.4, slik at man kan se og gjøre opptak i lite lys.

Bilder og video lagres på et vanlig SD eller Memory Stick minnekort, og man får operasjonstid på opp til 6 timer og 10 minutter med det største batteriet i 2D, 5 tímer og 20 minutter i 3D.

Sony-kikkerten kommer i to versjoner, DEV-5 med GPS-tagging til 17.300 kroner, og DEV-3 uten til 13.000 kroner.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.