Nyhet

Chasing M2 Pro

Denne filmer i 4K under vann
forfatter

Chasing M2 Pro er ikke noe leketøy. Undervannsdronen er først og fremst bygget for de om trenger å filme under vann, enten for inspeksjon eller for å dokumenter f.eks. miljøskader.

Den seks kilo lette dronen kan bruke tilbehør som gripeklo, flomlys eller lasermåler, og den kan også bruke ekkolodd og selvsagt filme i 4K-kvalitet.

Undervannsdronen kan også ta bilder i 12 Mp oppløsning og har bildestabilisator og LED-lamper med og 4000 lumen i fartsretningen.

Den leveres med en 200 lang kabel og fjernkontroll, men kan bruke 400 meter kabel om nødvending, og dukke til hele 150 meter med en fart på opptil fire knop.

Chasing M2 Pro i i salg i løpet av i februar, priset til 57.290 inkl. mva.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.