Search
Generic filters

Casio med hybrid-GPS

Casio ligger aldri på latsiden, de skuffer stadig ut nyheter, og her er Exilim EX-H20G med hybrid-GPS. Les mer her:

Style:
Exilim EX-H20G er en oppdatert utgave av det i utgangspunktet utmerkede H15, med 14 megapiksler bildebrikke og 10x zoom på 24-240mm.
Men i H20G har Casio lagt inn en smart GPS som sporer kameraets posisjon, også når man er innendørs. Når GPS-mottakeren mister signalet beregner den posisjonen selv ved hjelp av et akselerometer. Når man så har GPS-dekning igjen starter sporingen automatisk, men man har ikke mistet posisjonene bildene ble tatt i selv om man har vært utenfor dekning, Smart.
Kameraet har fått Casios Exilim Engine HS prosessor som skal være kjappere enn før, og kan selvsagt ta opp HD-video.
Style:
Men dette er EX-ZR10, et kamera uten GPS riktignok, men med en ny 12,4 meagpiksler bildebrikke, av typen som bakbelyses, altså med høyere lysfølsomhet en tradisjonelle bildebrikker.
ZR10 er meget godt utstyrt, objektivet dekker 28-196mm brennvidder, det kan ta 360 graders panoramabilder og har HDR-prosessering ombord, for de gangene man  ønsker utvidet dynamikk i bildene.
Det har også videoopptak i full 1080p HD-kvaliet, men kan i tillegg skyte bildeserier på opp til 480 bilder i sekundet, for de gangene man vil ha sømløs slow motion. I sterkt redusert oppløsning må vite, 224 x160 på 480, eller 432×320 hvis man halverer hastigheten til 240fps.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.