Nyhet

Capture One for iPhone

Laster bildene fra kameraet til mobilen

Skrevet av / 15.06.23 - 10:49
Capture One for iPhone

Capture One for iPhone gir deg et kraftig verktøy rett på mobilen. Appen kan lastes ned fra App Store, og er som vanlig abonnementsbasert, men gir deg direkte nedlasting av råfilene dine til appen.

I appen kan du redigere, lagre og dele, alt med Capture Ones velkjente grensesnitt. Bare tilpasset mobilens skjermflate.

Appen støtter tethering via USB til Lightning, hvor kameraet er koblet til mobilen mens man fotograferer. Bildene dumpes i appen og vises på mobilskjermen, og da kan fotografen velge hva som skal skje videre. En assistent kan følge fotografen og redigere og lagre bilder underveis. Eller fotografen kan selv gjøre nødvendige redigerer på mobilen i etterkant.

Foto Capture One

Råfilkonverteren i appen skal ha de samme egenskapene som PC- og Mac-versjonen, og mange av de samme funksjonene finner man også i appen.

Bildene kan også deles live – enten uredigert eller autoredigert, for eksempel med studioet eller en klient, som kan velge ut bilder underveis.

Appen støtter eksport av råfiler (RAW), jpeg, Tiff og Eip, og fotografene vil gjenkjenne funksjoner de bruker til daglig enten på datamaskinen, eller i Capture One for iPad.

Abonnementet koster 5.49 Euro per måned, og appen kan lastes ned nå. De som allerede har Capture One for iPad, eller Capture Ones All in One-abonnement, betaler ikke noe ekstra for iPhone-appen.

Foto Capture One

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Løser problemet med mellomformatkameraer

Polaroid instant-kamera med autofokus

GoPro Hero12 Black: Det beste actionkameraet?

Scroll to Top