Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Capture One for iPhone

Laster bildene fra kameraet til mobilen

Skrevet av / 15.06.23 - 10:49
Capture One for iPhone

Capture One for iPhone gir deg et kraftig verktøy rett på mobilen. Appen kan lastes ned fra App Store, og er som vanlig abonnementsbasert, men gir deg direkte nedlasting av råfilene dine til appen.

I appen kan du redigere, lagre og dele, alt med Capture Ones velkjente grensesnitt. Bare tilpasset mobilens skjermflate.

Appen støtter tethering via USB til Lightning, hvor kameraet er koblet til mobilen mens man fotograferer. Bildene dumpes i appen og vises på mobilskjermen, og da kan fotografen velge hva som skal skje videre. En assistent kan følge fotografen og redigere og lagre bilder underveis. Eller fotografen kan selv gjøre nødvendige redigerer på mobilen i etterkant.

Foto Capture One

Råfilkonverteren i appen skal ha de samme egenskapene som PC- og Mac-versjonen, og mange av de samme funksjonene finner man også i appen.

Bildene kan også deles live – enten uredigert eller autoredigert, for eksempel med studioet eller en klient, som kan velge ut bilder underveis.

Appen støtter eksport av råfiler (RAW), jpeg, Tiff og Eip, og fotografene vil gjenkjenne funksjoner de bruker til daglig enten på datamaskinen, eller i Capture One for iPad.

Abonnementet koster 5.49 Euro per måned, og appen kan lastes ned nå. De som allerede har Capture One for iPad, eller Capture Ones All in One-abonnement, betaler ikke noe ekstra for iPhone-appen.

Foto Capture One

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top