TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Canon PowerShot PX bruker kunstig intelligens

Tar bilder mens du gjør noe annet.

forfatter
Publisert 01.11.21 - 14:20

Hvis du ofte har følelsen av at du gikk glipp av noe på festen i går, kan det hende du skulle hatt et Canon PowerShot PX. Som er et kamera ganske ulikt det meste, og at det ligner litt på et overvåkningskamera er kanskje ikke helt tilfeldig.

For dette er et lite, bærbart kamera man kan sette opp hvor man ønsker, og så tar det bilder og video av alle på festen. Helt av seg selv.

Sony laget noe lignende for noen år siden, hvor man satte et Sony-kamera i en motorisert dokk, og så roterte den kameraet til autofokusen registrerte et ansikt, og klikk, så hadde man et bilde.

Canon-kameraet gjør mye av det samme, og foreviger festen, bryllupet eller andre sosiale happenings, uten at man selv trenger å involvere seg i fotograferingen. Man setter kameraet på et egnet sted, slår på kameraet og velger om man vil la kameraet styre alt selv, eller selv betjene det via PowerShot PX-appen. Som også brukes for å stille inn kameraet.

Som tar bilder i 11,7 Mp oppløsning, eller 1080 HD-video i 60p, og kan styres med talekommandoer uten at man behøver å røre kameraet.

Det har et 19-57mm objektiv som zoomer inn når det trengs, og dreier 340 grader vannrett, og 110 grader loddrett. Det skulle holde til å dekke et stort område. Innendørs eller utendørs.

PC-brukere kan også bruke kameraet som webcam, med Wireless Webcam Utility installert.

PowerShot PX koster 5249 kr, og er i salg i løpet av november 2021.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Det råeste sportskameraet Fujifilm X-H2S er kameraet man skal ha når man trenger skarpe actionbilder.
Uforskammet lekker kamerablits Ikke la deg lure av 50-tallsdesignet.
Sony lanserer mikrofon for vlogging Mini-mikrofon for Sony-kameraer.
Kompakt og lett 24 macro og 15-30mm zoom fra Canon Rimelig optikk for Canons speilløse fullformatkameraer.
Det lille øyet på himmelen DJIs minste kameradrone er så liten at den kan fly over alt – og fortsatt avansert nok til et profesjonelt resultat.
Capture One Mobile klar for iPad Nå kan du redigere som en proff på iPad-en.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend