Nyhet

Canon PIXMA G650

Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
forfatter

Med seks fyllbare blekkpatroner, får man bedre blekkøkonomi, og et større fargespektrum på utskriftene. De to nye Pixma-skriverne fra Canon, er teknisk like bortsett fra at mens Pixma G650 også skanner og kopierer, er Pixma G550 en ren skriver.

Begge bruker Canons ChromaLife 1oo blekk, som kan refylles fra MegaTank-flasker, og kjøre utskrifter i mengder, for eksempel i et fotostudio, hos småbedrifter, og hjemme.

Man kan lage fotoutskrifter på en rekke medier, også magnetisk papir som fester seg på kjøleskapdøren, men også på fint fotopapir, hvor man kan få utnyttet skrivernes ekstra røde og grå blekkpatroner  for mer fargedybde og bedre gråtoner.

Med fulle tanker skal man kunne printe 3800 10 x 15 bilder før man må fylle. Skriveren kan kobles til nettverket over Wifi, og skrive ut fra Canons utskriftsapp.

Prisene er 2999 kr for G650 og 2499 for G550, og skriverne er tilgjengelige fra juni 2021.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.