Search
Generic filters

Canon EOS 7D med 18 Mp og HD-video

Med EOS 7D har Canon lansert proffkameraet alle som ikke trenger fullformat har ventet på. HD-video, stor søker og skjerm, og 18 megapiksler i et værforseglet hus og høy lysfølsomhet er bare noe av godsakene.


EOS 7D er entusiastens kamera, med en startpris på 18.500 kroner bare for huset, er det også et kamera for de få. De få som betaler ekstra for avanserte funksjoner, solide konstruksjoner og høyere ytelse. Kameraet er nemlig utstyrt med en ny 18 megapiksel CMOS-bildebrikke, og hele to DIGIC-4 bildeprosessorer. Som gjør kameraet i stand til å skyte bildeserier på 8 bps, og ta opp video i full 1080 HD med lyd.

Group Executive i Photo Products-gruppen, Canon Inc. Japan, Uchidoi sier i pressemeldingen : “Vi spurte mer enn 5000 fotografer over hele verden om hva de primært ønsker seg av et kamera. Ved å kombinere responsen vi fikk med vår mest avanserte teknologi, utviklet vi et suverent allsidig verktøy – nettopp det fotografen trenger for å kunne eksperimentere og utfolde seg kreativt.!”

Kamerahuset er forseglet mot støv, regn, snø og skitt og

skjøtene i kamerahuset av magnesium ble forsterket for å ytterligere forbedre værbestandigheten.

Søkeren er større en på EOS 50D, og viser 100 prosent utsnitt, mens skjermen på 3 tommer har 920.000 punkters oppløsning. Lysfølsomheten til kameraet strekker seg opp til 12.800 ISO, og kameraet har et nytt 19 punkts autofokusystem koblet til et 63-soners lysmålesystem Canon kaller

Focus Colour Luminance (iFCL) som måler lys, ser på fargene i motivet og finner fokus fra hver og en av de 19 punktene.


Canon EOS 7D er tilgjengelig i sluttten av september, og vil koste

18.579 kroner for kamerahuset, 22.499 med den nye 18-135mm

f/3.5-5.6  IS zoomen, og 25.999 kroner med den nye 15-85mm

f/3.5-5.6 IS normalzoomen.

Noen av Canon EOS 7Ds funksjoner:
·       18 MP APS–C CMOS-sensor
Sensoren er designet og produsert av Canon og sikrer er enestående bildekvalitet samtidig som den gir fantastisk ytelse ved både enkle og vanskelige forhold, takket være en ny fotodiode- og mikroobjektiv-konstruksjon.
·       8 bilder/sek fotografering
Takket være doble “DIGIC 4”-prosessorer og forbedret elektronikk, kan fotografen ta 8 bilder/sek uten behov for tilleggsutstyr, og i alle filformater.
·       ISO-område
Med EOS 7D kan fotografen forevige sine objekter i naturlig belysning. ISO-spekteret (100 – 6,400) kan utvides til 12 800.
·       EOS-film
Med forbedrede kontrollfunksjoner som gjør det enklere å veksle direkte til filminnstilling, er det nå enda lettere å lage opptak i Full HD-kvalitet. Du kan stille inn eksponering og bildehastighet, og med filming med 24 bilder/sek skaper du også den autentiske kinofølelsen.
·       Doble “DIGIC 4”-prosessorer
Takket være doble “DIGIC 4”-prosessorer, trenger EOS 7D-brukerne aldri å ofre kvalitet, verken i forhold til hastighet, bildekvalitet eller ISO-ytelse.
·       Imponerende design
Canon har lyttet til fotografenes tilbakemeldinger og innspill ved utformingen av kamerahuset, så vel som ved utviklingen av den indre teknologien. Kamerahuset i magnesiumlegering gir en unik beskyttelse – den robuste og lette konstruksjonen er både fukt- og støvbestandig, i likhet med Canons legendariske EOS–1N.

Les mer her.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
close-link