Search
Generic filters

Bildedesigner tar for seg Leica M9

Det kanskje mest ikoniske kameraet av dem alle, Leicas legendariske M i nåværende utgave kalt M9, har gjennomgått en forvandling under Walter Da Silvas blyant, som har kledd kameraet opp i titan.

Leica trenger knapt noen nærmeste presentasjon, Walter Da Silva er kanskje ikke like godt kjent, men du ser mannens verk overalt på veiene. Han har designet Alfa Romeo 156, flere SEAT-modeller og har gjort så mye med Audii i senere tid at designfashionistaen blir klam på ryggen hver gang de ser en Audi A5, selv om de ikke har lappen.
Kameraet vekker nok også følelser, men kanskje mest hos middelaldrende menn med over snittet i årsinntekt, som gjerne samler på Leica-kameraer. Og akkurat denne blir nok raskt et samlerobjekt.
Leica M9 Titan er som kjenner vil se litt redesignet, til det bedre vil nok noen mene, og med en praktisk håndleddrem på høyre side.
Bortsett fra dette, og ny LED-visning av informasjon i søkeren, er det samme M9 på innsiden som i den vanlige utgaven.
M9 leveres med en Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH, selvsagt i titan, og opplaget på begge – som forøvrig kommer i en sort kasse kledd i Alcantara på innsiden, blir kun produsert i 500 eksemplaer.
Og med en pris på 190.000 kroner, er det bare å legge Audi-en ut for salg så snart som mulig. For opplaget er fort sluttsolgt.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.