Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bestill julekortene nå!

Hvis julekortene skal rekker frem til jul, er det smart å bestille nå. Her får du en oversikt over nettsteder hvor du kan bestille julekort, kalendere og fotobøker til jul. Men skynd deg.

Skrevet av / 04.12.12 - 14:24
Bestill julekortene nå!

Du er i godt selskap dersom du er sent ute med julekortene. Mange får julekort i romjulen, hyggelig det også, men meningen var jo å rekke frem til kjære og kjente innen julaften.

Dersom du ønsker å sende et personlig julekort med et fint bilde av familien, den nyfødte, bikkja eller et hvilken som helst motiv, kan du fremdeles rekke å få bestilt kortene. Og få dem i postkassen til mottakeren, før jul.

Apples løsning for Mac-brukere, er elegant og enkel, her med pregede kort.

Det samme gjelder fotobøker, som både er en populær og praktisk gave, og de obligatoriske kalenderne. Selvsagt personlifisert med dine egne bilder for hver måned i året.

Et bilde i passende forstørrelse kan være en velkommen julegave. Her kan du velge mellom mange papirkvaliteter, akryl, aluminium, lerret og andre objekter. Som krus, tekstiler, og andre objekter. Noe CEWE har spesialisert seg på.

Se et utvalg av CEWEs fotobøker her. De tilbyr gratis programvare hvor du kan legge inn bildene i det produktet du ønsker å bestille.

De aller meste kan bestilles på nett, også julekort, kalendere og fotobøker, men du kan oppsøke din nærmeste fotobutikk og få jobben gjort der.

Prisene varierer, men ikke veldig mye. På julekort er konkurransen hard, og prisene hyggelig lave. Her lønner det seg å bestille mange, for da faller prisen per kort. Fotobøker koster fra knappe 100 kroner for de minste og enkleste, til flere hundre kroner fpr de største med mange ark, av ekte fotopapir.

Ventetiden etter bestilling varierer mellom noen få dager, til 10-14 dager. Så det lønner seg å bestille nå.

Her skal du få en oversikt med direktelinker til nettsteder som tilbyr julekort, kalendere og fotobøker:

Japan Photo

Apple

CEWE

FotoKnudsen

Vistaprint

Smartphoto

Allfoto

Foto Video

nfoto

Eurofoto

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “Bestill julekortene nå!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top