Search
Generic filters

Bestill julekortene nå!

Hvis julekortene skal rekker frem til jul, er det smart å bestille nå. Her får du en oversikt over nettsteder hvor du kan bestille julekort, kalendere og fotobøker til jul. Men skynd deg.

Du er i godt selskap dersom du er sent ute med julekortene. Mange får julekort i romjulen, hyggelig det også, men meningen var jo å rekke frem til kjære og kjente innen julaften.

Dersom du ønsker å sende et personlig julekort med et fint bilde av familien, den nyfødte, bikkja eller et hvilken som helst motiv, kan du fremdeles rekke å få bestilt kortene. Og få dem i postkassen til mottakeren, før jul.

Apples løsning for Mac-brukere, er elegant og enkel, her med pregede kort.

Det samme gjelder fotobøker, som både er en populær og praktisk gave, og de obligatoriske kalenderne. Selvsagt personlifisert med dine egne bilder for hver måned i året.

Et bilde i passende forstørrelse kan være en velkommen julegave. Her kan du velge mellom mange papirkvaliteter, akryl, aluminium, lerret og andre objekter. Som krus, tekstiler, og andre objekter. Noe CEWE har spesialisert seg på.

Se et utvalg av CEWEs fotobøker her. De tilbyr gratis programvare hvor du kan legge inn bildene i det produktet du ønsker å bestille.

De aller meste kan bestilles på nett, også julekort, kalendere og fotobøker, men du kan oppsøke din nærmeste fotobutikk og få jobben gjort der.

Prisene varierer, men ikke veldig mye. På julekort er konkurransen hard, og prisene hyggelig lave. Her lønner det seg å bestille mange, for da faller prisen per kort. Fotobøker koster fra knappe 100 kroner for de minste og enkleste, til flere hundre kroner fpr de største med mange ark, av ekte fotopapir.

Ventetiden etter bestilling varierer mellom noen få dager, til 10-14 dager. Så det lønner seg å bestille nå.

Her skal du få en oversikt med direktelinker til nettsteder som tilbyr julekort, kalendere og fotobøker:

Japan Photo

Apple

CEWE

FotoKnudsen

Vistaprint

Smartphoto

Allfoto

Foto Video

nfoto

Eurofoto

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.