Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bedre bærekomfort

LowePro Flipside Sport AW lover bedre bærekomfort, og plass til mer fotoutstyr, nettbrett, og tursaker.

Skrevet av / 23.04.12 - 08:17
Bedre bærekomfort

Ryggsekker og fotosekker ser sjelden ut til å møtes. Mens førstnevnte er komfortable og romslige, er det dårlig egnet til fotoutstyret. Da er det omvendt med fotosekkene, de har tilpasset plass til optikk, kameraer, og tilbehør, men mangler gjerne bærekomforten til en skikkelig ryggsekk.

Flipside Sport AW er en serie med to nye fotosekker fra LowePro, som kombinerer det beste av begge verdener.

Flipside Sport 15L AW, har plass til et stort speilreflekskamera påmontert feks en 300mm f2.8 tele, ett til tre ekstra objektiver eller blitser, stativ, vannbeholder, kabler, minnekort, bruksanvisning og annet tilbehør.

Den mindre Flipside Sport 10L AW rommer et speilreflekskamera påmontert feks en 70-200mm f2.8 zoom, ett til to ekstra objektiver eller blitser, stativ, vannbeholder, kabler, minnekort, bruksanvisning og annet tilbehør.

«En komfort-detalj som vil settes pris på er perforert polstring med fuktighetstransporterende luftekanaler i ryggen og på skulderstroppene», sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Lowepros norske importør.

Begge gir fotografen tilgang til fotoutstyret fra ryggsiden, som gjør at utstyret er tilgjengelig uten at man behøver å ta av ryggsekken.

Kamerapolstringen kan tas ut, og gjlør ryggsekken til en lett og smidig dagstursekk. Det er også en egen lomme for énliters vannbeholder, feste for et kompakt fotostati,  staver, isøks, innvendig lomme med glidelås, og flere remmer for å skreddersy passformen.

Flipside Sport 10L AW og Flipside Sport 15L AW blir tilgjengelige i butikk i løpet av august 2012. Priset til 1300 kr og  1600 kr.

Mål og vekt

Flipside Sport 10L AW
Innvendig (kamerarommet): 18,5 x 13,5 x 35 cm
Vekt: 0,9 kg

Flipside Sport 15L AW
Innvendig (kamerarommet): 21 x 19,5 x 41 cm
Vekt: 1,1 kg

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top