Search
Generic filters

Bærbar batteriskriver fra Canon

Canon slipper to nye Selphy-skrivere for folk på farten. Med batteridrift kan man lage papirkopier av fotografiene hvor som helst


Selphy CP790 kalles den bøtteformede sublimeringsskriveren, som har en 3-tommers LCD-skjerm og automatisk bildekorrigering innebygget. Skriveren leveres med en oppbevaringsboks som ser ut som en bøtte, og med batteripakken (ekstrautstyr) tilkoblet kan man ta den i hanken og dra den med ut på tur. Når man skal skrive ut bildene kan man velge blant flere såkalt kreative maler, og den kan skrive ut et bilde i postkortformat på 47 sekunder.
Den kan også skrive ut visittkort, klistremerker og panoramabilder ved å sette inn papirkassett for ønsket format. Hvis man ikke bruker navigeringshjulet – Easy-Scroll Wheel – og knappene på skriveren til å skrive ut papirkopier, kan man koble CP790 til Macen eller PC-en og bruke SELPHY Photo Print til å lage bildene slik man ønsker før utskrift. For førstegangsbrukere finnes det trinnvise instruksjoner med lydinstrukser man kan følge for å lage sin første fotoustkrift.
SP790 koster 1.679 kroner og er i butikkene i juli.

En enklere og mer tradisjonell modell med 2,5-tommers skjerm kalt CP780 finnes i rosa, blått, sølv eller hvitt, og koster 1.249 kroner.
Canon sublimeringskrivere

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker